• ,


 • ,


 • ,


 • ,


 • ,


 • ,


 • ,


Kiezen voor Van Eerd

Van Eerd is in 1919 opgericht als een ‘gewone’ handelsdrukkerij in de binnenstad van Tilburg. In 1977 verhuisde ‘Grafische Industrie Van Eerd’ naar de locatie waar het bedrijf nog steeds gehuisvest is. In 1960 verwelkomde de onderneming de eerste farmaceutische klant. Dat bleek zo’n succes dat werd besloten tot specialisatie in verpakkingen voor de farmacie. Sinds 1987 bestaat het klantenbestand uitsluitend uit farmaceutische bedrijven. In de periode daarna groeide Van Eerd sterk. Zo steeg het personeelsbestand van vijftig personen in 1995 naar ruim 120 personen in 2019. Om die groei bij te benen waren meerdere verbouwingen en veel investeringen in machines, automatisering en infrastructuur noodzakelijk. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en een ver doorgevoerde automatisering. Het instellen en bedienen van de machines is grotendeels geautomatiseerd, net als de bewaking van de kwaliteit. De productie gebeurt in een tweeploegendienst. Indien nodig schakelen we over op een drieploegendienst. Alle bewerkingen worden in huis uitgevoerd, in principe besteden wij niets uit. Van Eerd is voor veel klanten ‘certified supplier’. Van Eerd gaat voor continuïteit. We zijn een betrouwbare en proactieve partner die de blik gericht houdt op de toekomst.

Because we care

We zijn ons bewust van de branche waarin we opereren. Leveren aan de farmacie brengt extra verantwoordelijkheden met zich mee. Onze klanten besteden heel veel zorg aan de productie van geneesmiddelen. Met diezelfde zorg maken wij de beste verpakkingen voor die geneesmiddelen. Wij zorgen voor klanten en voor elkaar…..dat zit in ons bloed.

We take care of business

Van Eerd levert verpakkingen aan de farmacie en aanverwante markten: foutloos, snel en op tijd. Bij Van Eerd staat de klant voorop en regelen we de zaken voor onze klanten perfect. Van Eerd neemt haar verantwoordelijkheid en de klant kan rekenen op Van Eerd. Onze processen en organisatie voldoen volledig aan de GMP-normen. Maar een goede leverbetrouwbaarheid en het leveren van een goede kwaliteit is in onze ogen niet voldoende. Samen met onze klanten werken we continu aan verbeteringen en besparingen. Hoe optimaliseren we de totale supply chain? Hoe stroomlijnen we het orderproces? Hoe reduceren we kosten en innoveren we producten en processen? 

We all

Alle medewerkers van Van Eerd leveren een bijdrage aan ons product. Van kantoor tot productie en van receptie tot directie, iedereen werkt met het hetzelfde doel: een tevreden klant. We steken veel energie in de betrokkenheid en ontwikkeling van onze mensen. Zo krijgen alle medewerkers bijvoorbeeld een GMP-training. Op die manier is iedereen zich bewust van het belang om foutloze verpakkingen te maken. Korte communicatielijnen en een goede overlegstructuur op alle niveaus dragen bovendien bij aan het teamgevoel.

Ons team bestaat uit:
Productieafdelingen: ordervoorbereiding, drukken, stansen en plakken.
Ondersteunende afdelingen: administratie/receptie, verkoop buiten- en binnendienst, kwaliteit (ook arbo en milieu), technische dienst, P&O, ICT en logistiek (planning, inkoop, magazijn, expeditie).
De managers logistiek, administratie en facilitair, KAM, P&O en de tweehoofdige directie vormen gezamenlijk het management team.

Wil je voor Van Eerd werken? Wij hebben regelmatig vacatures. Kijk voor meer informatie bij 'Werken bij'

 • We Care

  We Care

  Onze klanten besteden veel zorg aan hun producten, met diezelfde zorg maken wij onze verpakkingen.

 • We take care of business

  We take care
  of business

  Bij Van Eerd zorgen we perfect voor onze klanten. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

 • We all

  We all

  Iedere medewerker levert een belangrijke bijdrage aan ons eindproduct. Samen zijn wij Van Eerd.

© 2014 - 2020 Copyright Van Eerd bv Wolterbeekstraat 30, 5048 AX Tilburg T +31 (0)13 468 49 51  - Privacy statement

X