• ,


 • ,


 • ,


Kiezen voor Koninklijke Van Eerd

Wij zijn een familiebedrijf dat in 1919 is opgericht als handelsdrukkerij in de binnenstad van Tilburg. In 1977 verhuisde het bedrijf naar de locatie waar we nog steeds gehuisvest zijn. In 1960 verwelkomden wij de eerste farmaceutische klant. Dat bleek zo’n succes dat we besloten tot specialisatie in verpakkingen voor de farmacie. Sinds 1987 bestaat ons klantenbestand uitsluitend uit farmaceutische bedrijven. In de periode daarna groeide het bedrijf sterk. Zo steeg het personeelsbestand van vijftig medewerkers in 1995 naar ruim 130 medewerkers in 2020. Om die groei bij te benen waren meerdere verbouwingen en veel investeringen in machines, automatisering en infrastructuur noodzakelijk. We beschikken over een modern machinepark en een ver doorgevoerde automatisering. Voor veel klanten zijn wij ‘certified supplier’. We gaan voor continuïteit en we zijn een betrouwbare, proactieve partner. 

Op 1 december 2019 bestond ons bedrijf 100 jaar. Hiervoor ontvingen wij het Predicaat Koninklijk, een eretitel die veel voor ons betekent en waar we bijzonder trots op zijn. Het is een bekroning op het werk van iedereen die zich inzet of heeft ingezet voor Koninklijke Van Eerd.

Because we care

Leveren aan de farmacie brengt extra grote verantwoordelijkheden met zich mee. Onze klanten besteden veel zorg aan de productie van geneesmiddelen. Met diezelfde zorg maken wij de beste verpakkingen daarvoor.

We take care of business

Wij leveren foutloos, snel en op tijd. Onze processen en organisatie voldoen volledig aan de GMP-normen, maar een goede leverbetrouwbaarheid en kwaliteit is in onze ogen niet voldoende. Samen met onze klanten werken we continu aan verbeteringen en besparingen.

We all

Alle collega’s leveren een bijdrage aan ons product en dat doen we allemaal met het hetzelfde doel: een tevreden klant. Wij besteden daarom veel aandacht aan de ontwikkeling van onze mensen. Korte communicatielijnen en een goede overlegstructuur op alle niveaus dragen bij aan het teamgevoel.

Wil je voor Koninklijke Van Eerd werken? Wij hebben regelmatig vacatures. Kijk op onze website 'Werken bij Van Eerd'

 • We Care

  We Care

  Onze klanten besteden veel zorg aan hun producten, met diezelfde zorg maken wij onze verpakkingen.

 • We take care of business

  We take care
  of business

  Wij zorgen perfect voor onze klanten. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

 • We all

  We all

  Iedere medewerker levert een belangrijke bijdrage aan ons eindproduct. Samen zijn wij Koninklijke Van Eerd.

© 2014 - 2023 Copyright Van Eerd bv

X