• ,


 • ,


 • ,


 • ,


 • ,


 • ,


 • ,


We all care

Bij Van Eerd hebben alle werknemers hetzelfde doel, namelijk een tevreden klant. Wij noemen dit ‘We all care’. Wij geloven dat goed opgeleide, tevreden medewerkers, voor tevreden klanten zorgen. Om die reden investeren wij in de persoonlijke ontwikkeling en tevredenheid van onze mensen.

We doen dit door interessante functies aan te bieden in een prettige werkomgeving en een fijne sfeer. We plaatsen verantwoordelijkheden zo laag mogelijk binnen de organisatie, hebben korte communicatielijnen en een uitstekende overlegstructuur. We belonen inspanningen, prestaties en toewijding met een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Omdat wij van mening zijn dat het belangrijk is dat onze medewerkers goed worden geïnformeerd over het reilen en zeilen binnen het bedrijf, besteden we veel aandacht aan interne communicatie. We posten bijvoorbeeld regelmatig nieuwe berichten op ons intranet en elke medewerker ontvangt vier keer per jaar ons gerestylede magazine 'We all care'.

Van Eerd heeft ook een personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert. Eens in de twee jaar organiseren we een groot feest voor al onze medewerkers en hun partners. We vieren ook het jubileum van medewerkers en andere belangrijke evenementen.

lees meer >

Allround medewerker m/v

De afdeling vouwen/plakken speciaal bestaat uit drie vouw-plak lijnen en diverse andere machines. Als allround medewerker maak je deel uit van een ploeg van ± 12 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor het realiseren van een goede output en kwaliteit van de te produceren verpakkingen in de afdeling.  De werkzaamheden bestaan onder andere uit het inpakken van gevouwen en geplakte doosjes, het stapelen van de trays en/of dozen op pallets en het instellen en bedienen van de sealmachine, tray-opzetmachine en labelmachine.

Het profiel

Je hebt een opleiding op Mbo2-niveau of door ervaring dit niveau verkregen.  Je neemt graag initiatief, houdt van afwisseling en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast heb je een flexibele instelling en je kunt makkelijk omschakelen tussen werkzaamheden. Het werken in een 2-ploegendienst (op termijn 3-ploegendienst) en regelmatig op zaterdag is voor jou geen probleem. Het is ook mogelijk deze functie parttime in te vullen, bijvoorbeeld 2 of 3 dagen aaneengesloten in zowel vroege als late dienst.

Reacties

Ben jij iemand die graag nieuwe uitdagingen aangaat en ambitieus is? Dan pas jij bij Van Eerd en nodigen wij je uit te solliciteren door een email te sturen naar Irene van Velthoven, P&O-manager,  sollicitaties@vaneerd.nl. Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact met haar opnemen.

 

lees meer >

(Leerling) Machineoperators m/v

In de zeer schone productieafdelingen worden onze verpakkingen machinaal geproduceerd. Als operator vorm je samen met een assistent operator een hecht team dat verantwoordelijk is voor het realiseren van een goede output en kwaliteit.  De werkzaamheden van de operator bestaan onder andere uit het instellen en bedienen van de gehele verpakkingslijn (met diverse randapparatuur) en het onderhoud ervan.

Als leerling  start je met het verrichten van ondersteunende werkzaamheden aan de lijn, zoals onder andere de aanvoer van het juiste materiaal. Daarnaast zorg je er voor dat de order die gereed is wordt afgevoerd en alles wordt opgeruimd. Wanneer je deze werkzaamheden naar tevredenheid verricht, starten we met de interne opleiding tot operator.

Het profiel

Je staat aan het begin van jouw carrière en je wilt graag een leuk vak leren waarbij jouw technische opleiding op Mbo2/3-niveau goed van pas komt. Of je hebt reeds ervaring als machineoperator. Accuratesse staat bij jou hoog in het vaandel, je werkt graag in een team en hebt een flexibele instelling. Verder ben je prestatiegericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Het werken in een 2-ploegendienst (en op termijn 3-ploegendienst) en regelmatig overwerken (ook op zaterdag) is voor jou geen enkel probleem.

Wij bieden

Van Eerd biedt leuke en uitdagende banen in een schone werkomgeving, met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Naast een salaris conform de Grafimedia CAO bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reacties

Ben jij iemand die graag nieuwe uitdagingen aangaat en ambitieus is? Dan pas jij bij Van Eerd en nodigen wij je uit te solliciteren door een email te sturen naar sollicitaties@vaneerd.nl t.a.v. Irene van Velthoven, P&O-manager. Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact met haar opnemen.

 

lees meer >

(Leerling) Stansers (M/V)

De afdeling stanserij bestaat uit een enthousiast team van 18 stansers die in een 2-ploegenrooster werken. Als leerling stanser start je met het verrichten van ondersteunende werkzaamheden voor alle stansers in jouw ploeg, zoals de aanvoer van het juiste materiaal (stansvorm, toestelvel,  etc.) en het assisteren bij het instellen van de machine en het uitbreken van doosjes uit de gestanste vellen. Daarnaast zorg je er voor dat de order die gereed is wordt afgevoerd en alles wordt opgeruimd. Samen met de stanser verricht je onderhoud aan de stansmachine. Wanneer je deze werkzaamheden naar tevredenheid verricht, starten we met de opleiding  tot stanser.

Het profiel

Je staat aan het begin van jouw carrière en je wilt graag een leuk vak leren waarbij jouw technische opleiding op Mbo2-niveau goed van pas komt. Of je hebt reeds ervaring als stanser. Accuratesse staat bij jou hoog in het vaandel, je werkt graag in een team en hebt een flexibele instelling. Verder ben je prestatiegericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Het werken in een 2-ploegendienst (en op termijn structureel 3-ploegendienst) en regelmatig overwerken op zaterdag etc. is voor jou geen enkel probleem.

Wij bieden

Van Eerd biedt leuke en uitdagende banen met veel verantwoordelijkheid en volop ruimte voor eigen initiatief. Naast een salaris conform de Grafimedia CAO (functieniveau D of E) bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reacties

Ben jij iemand die graag nieuwe uitdagingen aangaat en ambitieus is? Dan pas jij bij Van Eerd en nodigen wij je uit te solliciteren door een email te sturen naar Irene van Velthoven, P&O-manager, sollicitaties@vaneerd.nl Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact met haar opnemen (013.468 49 51).

 

 

lees meer >

Open sollicitatie

Van Eerd groeit en is volop in beweging. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega’s. Heb je interesse in een baan bij Van Eerd? Stuur dan een open sollicitatie naar Irene van Velthoven, manager P&O: sollicitaties@vaneerd.nl.

Werken en leren

Van Eerd is een erkend leerbedrijf voor de BBL-opleiding procestechniek. Dat betekent dat je bij ons opgeleid kunt worden tot procesoperator. Wij sluiten dan een praktijkovereenkomst met jou en de school. Wij hebben diverse praktijkopleiders in dienst om je op de werkplek te begeleiden. Van Eerd werkt samen met het ROC en de gemeente Tilburg.

Stages en afstuderen

Stagiaires en afstudeerders van vmbo, mbo en hbo zijn bij ons van harte welkom. Wij bieden je een leeromgeving waarin je meewerkt in de organisatie of zelfstandig een opdracht uitvoert. Uiteraard word je prima begeleid.

 • We Care

  We Care

  Onze klanten besteden veel zorg aan hun producten, met diezelfde zorg maken wij onze verpakkingen.

 • We take care of business

  We take care
  of business

  Bij Van Eerd zorgen we perfect voor onze klanten. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

 • We all

  We all

  Iedere medewerker levert een belangrijke bijdrage aan ons eindproduct. Samen zijn wij Van Eerd.

© 2014 Copyright Van Eerd bv Wolterbeekstraat 30, 5048 AX Tilburg T +31 (0)13 468 49 51  - Privacy statement

X